0

Както писа "Телеграф" пикапът на известния готвач Андре Токев бе закопчан със скоба в центъра на София.

Случаят е от сряда, а мястото - ресторантът му на ул. „Аксаков“.

Абонамент

Токев паркира в платената зона, за да разтовари покупки за заведението си. „После влязох в кухнята да свърша работа. Бях си пуснал есемес. По време на работа човек се концентрира върху хиляди задачи в кухнята и не съм чул сигнала, че трябва пак да пусна есемес“, каза той пред „Телеграф“. Готвачът обясни, че няма служебен абонамент и допълни, че по принцип не отива с кола там.  

Слави Петков/ FB Криминални новини

Разлика

От Центъра за градска мобилност казаха за медията ни, че липсата на платено паркиране е установено от контрольор на място, който вика екип „Скоби“. Оттам обясняват, че 6 минути е разликата във времето между проверката на контрольора и пристигналите „скобари“. „Те са длъжни да направят снимки, за да докажат, че е паркирано в зона“, обясняват от дружеството.

Въпреки това шеф Андре Токев не се сърди за случилото се. „Всеки трябва да си понася отговорността. Аз съм забравил, така че е нормално. В центъра е така“, коментира той. Токев сподели, че най-вероятно ще трябва да мине на електрически автомобил, но това, което го спира, е, че не може да го товари както пикапа.