0

З вездите обичат да се движат с голям антураж. Колкото си по-известен толкова повече хора се грижат за нуждите и за имиджа ти. Мнозина си мислят, че това е мечтаната професия. Но дали наистина е така. Има служители на популярни личности в Холивуд, които определят работата си за тях като „кошмар”. Вижте кои звезди се държат зле с подчинените си.

Мадона

gettyimages

Кралицата на попа не случайно си е спечелила репутацията на една от най-дразнещите звезди в музикалната индустрия. Тя е изключително жестока и нетолерантна, както към служителите си, така и към феновете си. Преди няколко години една от танцьорките в екипа на певицата наранила ръката си по време на репетиция. Вместо да прояви съчувствие звездата започнала да ѝ крещи. Преди се носеха слухове, че Мадона очаква персоналът й да бъде на разположение 24/7. Бивша бавачка на звездата преди време сподели във Facebook, че е освободена от работа, защото вече не се справяла с нелепите изисквания на певицата. А през 2009 г. петима служители на поп дивата напускат работа в рамките на седем дни - един шофьор, две бавачки и двама лични асистенти.

Наоми Кембъл

gettyimages

Супермоделът е известна с лошия си нрав и отношение към служителите си. Нейна бивша служителка дори заведе дело срещу нея през 2000 година. Поводът – манекенката заплашила да я изхвърли от движещ се автомобил и дори я ударила с телефон в хотелска стая. През 2004 г. пък звездата бе обвинена, че е набила своя асистентка. През 2006-та икономката ѝ я обвини в нападение, след като по нея бил хвърлен мобилен телефон. Причината за проявената агресията от страна на супермодела е, че икономката не успяла да открие любимия чифт дънки на Наоми. Пострадалата нарече бившата си шефка "жесток фанатик" и сподели, че Кембъл й се подигравала за разваления й английски.

Линдзи Лоън

gettyimages

Актрисата е известна като голяма купонджийка. Освен да се весели, тя обича и да си пийва. Затова не е чудно, че е доста кисела след тежък махмурлук. И актрисата често изкарва гнева си върху своите служители.

Дженифър Лопез

gettyimages

Слуховете за поведението на Дженифър Лопес се разпространяват от години и са подкрепени от свидетелствата на нейни бивши служители. Наред с други инциденти, певицата е обвинена, че е уволнила камериерка в хотел, защото й е поискала автограф, била е груба със стюардеса и е оказвала голям натиск върху личния й асистент. 

Джордж Клуни

gettyimages

Актьорът е забранил на служителите си да доближават колекцията му от алкохол. Причината е, че звездата не иска да споделя с подчинените си и капка от скъпите си питиета. Той дори запечатвал лично гарафите, за да бъде сигурен, че никой от персонала му няма да изпие и капка от тях.

Кортни Лав

gettyimages

Певицата и актриса обича да дава обещания на служителите си, които никога не спазва. Когато наела асистентката си през 2010-та г. ѝ обещала – голямо повишение, стипендия за „Йейл”, роля във филм за „Нирвана” и дори пост в продуцентската си компания. Асистентката не получила нищо от обещаното и дори завела дело срещу певицата за неизплатени заплати в размер на 2000 долара.

Лейди Гага

gettyimages

Бивш личен асистент на Лейди Гага завежда дело срещу нея за 400 000 долара. Колосалната сума се натрупала от неизплатен извънреден труд. Този въпрос обаче се уреди извън съда. Освен, че певицата завлякла асистента си с тлъстата сума, става ясно, че очаквала той да й бъде на разположение постоянно и го товарела като за десет човека. Гага дори искала от него да спи в леглото й, за да може да е наблизо ако блондинката има нужда от нещо. В своя защита Гага му казвала, че тя е "кралицата на вселената всеки ден“.

* Източник: NOVAthetalko.com