0

Т алантливият български певец Ивайло Ранов-Шеки ще прави рок кавър на хитовото парче на Любо Киров - „Знам“. Пред „Телеграф“ Шеки разказа: „Песента е много хубава и ми харесва мелодията на пеенето... Понеже познавам Любо и реших да го попитам за разрешение. Той веднага се съгласи. Към мен има едно истинско приятелско отношение. Просто ей така от разстояние винаги ме подкрепя“.

Дете

В последното си интервю за „Телеграф“ Ивайло сподели, че Любо му помага понякога финансово за правенето на албуми и песни, че е сърцат и духовен човек. „Едно детенце от град Добрич – Филип, страшен фен на Любо, пее песните му и го имитира. Помолих Любо за видеопоздрав за детенцето. След минута го имах... Просто Любо е истински приятел. Не помня някой официално да ме е канил на представянето на свой албум. Както си стоя, и получих елпокана за представянето на новия му албум“, разказва Шеката. Неговият прочит на „Знам“ ще бъде в рок вариант, като е предвидено да има и видео. „Ще направя и видеоклип към кавъра, който ще е в стил хевиметъл, тежка музика (смее се). Ще направя яки вокали към „Знам“. Ще бъде продукция на Аlex Belmontе“.

Албум

В момента Шеки работи по нов албум, който трябва да е готов през октомври. Името му ще бъде „Пътешествие“, като в него ще бъде включен, разбира се, и кавърът на „Знам“ на Любо. „Този албум ще има малка връзка с дебютния ми албум, защото двете акустични песни „Пътешествие“ и „Небеса“ от 2019 г. тук ще бъдат преработени в хевиметъл вариант с цял бенд. Така че няколко ще са песните на наш си език. Ще включа и една нова песен по мой текст и музика с по-мелодично звучене „Твоите очи“, записана с моя нов бенд. Ще има една нова суперяка балада, която написах по текст на Marcel Fens. Ще включа и песента Brave Nеw World, която записах с музикантите на Bruce Dickinson – Mr. Bernhard Welz, Mr. Doka Kaitner и Mr. Mistheria. Ще направя това, което е по силите ми. Това, което мога да си позволя - няма да са високобюджетни неща, но на ниво и изпипани. Ще работя с моят бенд - Биляна Добрева – бас, Денис Александров – китара, и Мариан Богомилов – барабани“, издава певецът. Той ще посрещне Джулая във вила „Мелник“, ще се изявява и на мотофест в Пирдоп.