0

20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запомнящите се образи от "Игри на волята 5". Той влезе в предаването с брат си Радостин, но Радо отпадна доста по-рано, а Мишо успя да влезе в топ 8 и завърши участието си на почетната осма позиция.

След елиминационната битка с Благомир Мастагарков и Иван Рълев и отпадането си от Игрите, Мишо посочи своите топ 3 финалисти, които да се борят за голямата награда в предаването. И забележете - сред тях не присъства самообявилият се за наивник номер 1 Мастагарков. Самият Благо обаче, търсейки съюзник в лицето на близкия на Мишо - Момчил, му каза, че на тръгване от Арената Михаил го помолил да предаде на Момчи двамата с Мастагарков "да седнат да си поговорят по мъжки, да се разберат и да се подкрепят, защото двамата трябва да отидат на финал".

NOVA

Въпросът, който си задават мнозина е решеният твърдо да се впусне най-после в социалните схеми, които биха го отвели да финала Мастагарков преметнал ли е Момчил, че Мишо е поискал да види точно тях двамата на финала, поради което те трябвало да обединят сили и да се бутат натам взаимно? Или името му е отпаднало от ТОП 3 на Мишо мистериозно... Едно е сигурно - в крайна сметка е заформена поредната интрига.

Ето кои са всъщност фаворитите на Мишо:

1. МОМЧИЛ - изключително силен воин, супер адаптивен и за мен той е финалист в топ 3.

2. ДЕНИСЛАВА - ти си изключително силна жена, много си бърза, много си силна, можеш и да плуваш, решаваш пъзели. Абе, като цяло си най-комплексната жена и те виждам в топ 3 на финалите.

3. РЪЛЕВ - ти си железарка. Изключително адаптивен отново. Просто трябва да се повтарям, защото това са най-базовите и ключови качества, които са нужни на Арената. Изключително адаптивен, много силен и издръжлив, така че това бяха моите ТОП 3 за "Игри на волята 5".

Мишо от "Игри на волята" опакова гробове! (ВИДЕО)

NOVA

А ето как отговори Мишо на забавния блиц "F*ck, Marry, Kill":

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МАСТАГАРКОВ

F*CK: Ще факам Виолета, защото имам съвсем различен поглед към Денислава и избирам нейната майка за... тази тема.

MARRY: Ще се оженя за Денислава, защото би било красиво, церемонията и всичко. А и сме си говорили много за сватби... тя с нейния, аз с моята.

KILL: И ще убия Мастагарков, защото днес ме елиминира от Игрите.

МОМЧИЛ, ДУНЕВ, МАРТИН

F*CK: Ще фъкна Момчил, защото с него сме спали над три седмици заедно.... И сме се гушкали, така че само това остана да направим.

MARRY: Ще се оженя за Дунев, защото го уважавам. Не знам дали има логика, но със сигурност не искам да го фъкна, така че за него ще бъда оженен.

KILL: И ще убия Елвиса, защото неговите стратегически игри ме дразнеха, ей зат’ва ще го убия. Ъ!

ЦВЕТИ, СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА

KILL: Цвети я убивам със сигурност. Просто... не ме изкефи като характер.

F*CK: Ще факна Албена. Не мога да кажа защо, не я познавам, просто на визия най-много ми допада от трите ми варианта. Така че Албена ще бъде факната.

MARRY: И Мария Оряшкова ще бъде оженена за мен, защото така искам.

РУМЕН, ВАСИЛ, НИКОЛАЙ РЪЛЕВ

F*CK: Ох, от гледна точка на визия, Румка... ще избера да те факна. Най беше привлекателен от тримата и... да... ти си моят избор за факване.

KILL: Васе, теб ще те убия, защото най-много плувахме в морето и ще ми е най-лесно да те удавя там, така че ти ще бъдеш убит.

MARRY: Иии... ще се оженя за Никито, защото беше доста романтичен на моменти и смятам, че би се получила една хубава сватба. Брат му ще ни е кум.

НИКОЛ, ВЕСЕЛИНА, ЕЛЕНА

F*CK: Ще факна Ели, защото имаше най-фитнатата визия от другите два избора.

KILL: Веси, теб ще те убия, защото най-малко време бяхме с теб и не успях да си направя някакъв контакт особен, така че ти ще бъдеш убита.

MARRY: Иии... ще се оженя за Николчето, защото тя си ми беше душичка, така че Николче с теб ще правим сватба.