0

Е ва Лонгория обича да прекарва времето си в Испания, световноизвестната актриса притежава къща в Марбея, близо до Пуерто Банус. Тези месеци, в жегата, е нормално американката да бъде видяна в Андалусия. 

Актрисата с астурийска кръв бе в  Малага на благотворителна гала на Global Gift Foundation, където се развихри да танцува горещо фламенко на масата с приятелката си Мария Браво.

Черно и бяло в горещо фламенко на масата - Ева Лонгория и приятелката й Мария Браво се вихрят

 Черно и бяло в горещо фламенко на масата - Ева Лонгория и приятелката й Мария Браво се вихрят
Инстаграм

Преди да отиде на галата, американката качи история в социалните си мрежи с която изненада като се сравни с Джорджина Родригес.

„Казват ми, че приличам на Джорджина“, написа тя, снимана как похапва шунка, с което напомни на партньорката на Кристиано Роналдо. Според Лонгория Джорджина често се глези с иберийска шунка в нейния документален филм на Netflix „Аз съм Джорджина“.

Актрисата от "Отчаяни съпруги" се записа, казвайки: "Ето ме – ям шунка (хамон), и какво казват? Че съм Джорджина, защото Джорджина винаги яде шунка." 

Големият въпрос беше дали гаджето на Крис ще реагира на тази закачка на родената в Тексас актриса. 

Оказа се, че Джорджина прие с усмивка споменаването на шунката и върна на Ева Лонгория своя история с почти любовно посвещение: „Най-ценната“.

В нейното стори главна тема бе кулинарната, като аржентино-испанката показа как забърква чиния с топла леща, въпреки летните горещини: „Горещо... но с  малко леща с чоризо винаги се чувствам добре", препоръча през смях Джорджина.