0

Б ритански медиум твърди, че е разговарял с покойната принцеса Даяна и разкри какво мисли тя за болестта на снаха си Кейт Мидълтън.

Джема Лонсдейл твърди пред Daily Star, че е имала духовно пробуждане, когато разбрала, че има рак на гърдата през 2018 г. Тя започнала да си задава „по-дълбоки въпроси“, както и да получава „знаци от Вселената“, където чувствала, че може да предскаже бъдещи събития . С течение на времето тя започнала да са свързва с конкретни хора и е разговаряла с покойната принцеса на Уелс. Тя казва, че Даяна й е изпратила съобщения, намекващи за „предстоящ скандал“ – който може да доведе до оттеглянето на крал Чарлз.

„Свързах се с нея относно ситуацията с Кейт – тя искаше да защити децата си и да защити Кейт. Тя продължи да говори за Чарлз. Показа ми как сваля короната си, сякаш се оттегляше. Тя не ми даде вътрешна информация какво предстои, но определено предстои скандал“, каза Лонсдейл.

Джема казва още, че духовните послания, които получава, могат да бъдат толкова силни, че трябва да ги игнорира напълно, защото „може да доведе до пристрастяване“. „Може да е много изкушаващо да поискам повече информация, която няма да ми докара нищо добро“, добави тя.