0

П евицата Невена Цонева призна за шокиращи способности. В свой подкаст "Без граници с Невена Цонева" тя споделя пред аудиторията си, че вижда починали хора, които са сред нас, познава и аурата на човек само с един поглед. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава лошите и добрите, лъжата и предателството. 

@bezgranici.s.nevena #безграницисневенацонева #fyp #foryoupage #момиченце #кошмри #сънища ♬ original sound - Без граници с Невена Цонева

Определя се като дете "индиго" със свръхспособности. Казва, че много други хора също са такива, но в 90% от случаите са неосъзнати или не искат да развият способностите си. 

"Аз мога да виждам доста неща, които обикновените хора не виждат като аурата и какви цветове са да знам кога лъжат, кога са искрени, да знам кой е влюбен кой е нещастен. 

Освен това Невена вижда и болестите в тялото на другите - къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя разказва за случай, в който в асансьор видяла жена и й казала че е в края на живота си.

@bezgranici.s.nevena #aura #fypシ #душа #прераждане #невенацонева #споделеносневена #духове #доховноеразвитие #страх #безграницисневенацонева #nevenatsoneva #fy #дарба ♬ original sound - Без граници с Невена Цонева

В своя подкаст тя помага за разгадаване на сънища, видения и карма. Смята, че отвъдния свят е щастлив и хармоничен и именно заради това не бива да страдаме по изгубен близък човек. В един от епизодите тя отива в дома на своя последователка, която й казва, че там има някакво присъствие. Певицата още при влизането потвърждава, че в този дом има мъж и жена и те са предишни собственици на апартамента. Описва мъртвите като бяла светлина със силуети може да познае дали е мъж или жена и на колко е години. 

@bezgranici.s.nevena Очаквайте новият подкаст "Без граници с Невена Цонева" на 30.01 в 18:00 #безграницисневенацонева #невенацонева #дарба #nevenatsoneva #fy #fypシ #aura #аура ♬ original sound - Без граници с Невена Цонева