0

19-годишно момиче издъхна след секс с футболист. Тя е издъхнала вследствие на наранявания в интимната област след полов акт. Бразилия е в шок и траур, след като стана ясно, че соченият за един от най-големите таланти във футбола – играчът на „Коринтианс” Димас Оливейра Фило, е замесен в смъртта на 19-годишната Ливия Габриеле да Силва Сантош.

Играчът, който също е на 19 години, е обяснил пред разследващите, че той и Сантош са правили секс в жилището му, когато младото момиче изведнъж започнало да кърви в интимната област, след което припаднало.

Бащата на издъхналото момиче, който е бивш военен, разказа, че дъщеря му е починала вследствие на 5-сантиметрово разкъсване на вагината, което довело до обилен кръвоизлив. Освен това тя получила и четири ареста.

Баща ѝ бил извикан в болницата, където един от лекарите му обяснил, че състоянието на дъщеря му е стабилизирано, както и че са успели да спрат кръвотечението от вагината, причинено от 5-сантиметровото разкъсване. По-късно от лечебното заведение отново се свързали със семейството, за да го информират, че дъщеря им е починала заради претърпян четвърти сърдечен арест, информира сайтът La Razon.

Тялото на момичето е изпратено за аутопсия и се очаква в близките дни да има излезе повече информация относно смъртта ѝ.

Самият футболист е разказал, че след секса помежду им Сантош се почувствала зле, след което паднала на земята. Баща ѝ отрича тя да е взимала наркотици или да е прекалявала с алкохола.

Според адвоката на футболиста двамата са се запознали преди няколко дни в Инстаграм и във вторник е била първата им среща.

Клиентът ми ме увери, че са използвали презерватив. В жилището му не са открити наркотици или алкохол, само електронни цигари, коментира адвокатът за медията Метрополес.

Той допълни още, че футболистът веднага се обадил на Бърза помощ, когато момичето припаднало, след което ѝ направил сърдечен масаж и отишъл с нея в болницата.

След разпит в полицията играчът е бил освободен. В момента се очаква да се разбере дали срещу Димас ще бъде образувано досъдебно производство.