0

К остинбородския славей Азис се прицели в политиката. Краля на попфолка вижда себе си като министър на културата. В интервю пред Мариан Станков - Мон Дьо Азис заяви, че не е получавал конкретно предложение да се включи към политическа партия, но е имало подобни разговори с "приятели", както ги нарече той. 

ЩРАКНАХА ГО: Азис извади на показ мъничето! (СНИМКА)

На въпрос би ли приел да си част от политическия живот Костинбродския славей заяви, категорично "да". 

ПОД ЕДНА ЗАВИВКА: Азис си легна с блондинка! (ВИДЕО)

Освен бъдещата си политическа кариера Азис коментира и целувката с Лидия в дуетната им песен. Той призна, че истински се развълнувал и цяла вечер след това не можел да заспи. "Пък и аз не съм се целувал с много жени, много се притесних и се засрамих", казва Краля на попфолка. 

Според думите му мъжете го харесват повече. „Аз не будя страсти у жените. Те сякаш виждат свой брат, приятел или другар, с който излизат. Мъжете са по-безпардонни. Те са ловци, по-първичните и са по-многобройните на моите участия”, посочва той.

Това за което най-много мечтае Азис е звезда на Алеята на славата, смята, че някой ден ще я има и творчеството му ще достигне до все по-големи сцени. "Нямам звезда на Алеята на славата, за съжаление. И това е мечтата ми, за нищо друго не мечтая. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил досега”, заяви Азис.