0

Д енислава от „Игри на волята“ сезон 5 смени коренно визията си. Фенове и приятели на синеоката красавица я заляха с коментари под новата й снимка в Инстаграм, на която тя е с дълга, вече черна коса.

„И не, не е перука. ? ПРЕСТРАШИХ СЕ и наистина го направих. Взех решението от сега за сега на фризьорския стол? Всичко живо е в ШОК, а първите реакции на приятелите ми са безценни“, написа Денислава под поста си.

Денислава от "Игри на волята" 5 мечтае да е фризьор на кучета (СНИМКИ+ВИДЕО)

Дали обаче рязката промяна се дължи на любовната драма с новата й изгора Иван Рълев, който спечели риалити формата тази година, можем само да гадаем. Както стана вече известно, двамата са завързали връзка след Игрите, но в момента са скарани, тъй като по думите на зъботехника два остри камъка брашно не мелят.

Иван Рълев е големият победител в "Игри на волята", грабна чека от 100 000 лв. (ВИДЕО)

„И аз бях в шок, защото знам, че винаги си била руса, обичаш русия цвят и сега изведнъж ставаш брюнетка. Хубаво е човек да разнообрази малко и да направи нещо по-различно. Какъвто и цвят на косата да си направиш или прическа на теб всичко ти отива! Честита нова визия“, сподели фенка на последната оцеляла участничка в тазгодишния сезон на „Игри на волята“.

„О да!“, коментира провокативната инфлуенсърка и водеща на подкаста "След Игрите" Ивка Бейбе под кадъра.

Разбира се не всички одобриха новия цвят на косата на Дени.

„Русото беше твоят цвят!“, „Искаме русото!“, пишат недоволни последователи.