0

И звестният с изцепките си Емрах Стораро шокира хиляди фенове, а и цялата мрежа, като награби мъж и то не кой да е, а един от най-известните стриймъри в света IShowSpeed. Попфолк певецът не се посвени да му забие целувка уста в уста пред стотици погледи.

Това се случи по време на посещението на световната знаменитост в България.

Наглата постъпка на по-малкия син на Тони Стораро предизвика мигновена реакция от страна на IShowSpeed: "WHAT THE F*CK WAS THAT! (КАКВО БЕШЕ ТОВА ПО ДЯВОЛИТЕ!)".

А в отговор Стораро побърза да му се обясни в любов: "I LOVE YOU! (ОБИЧАМ ТЕ!)".

След като целувката на Емрах предизвика вълна от коментари в нета, певецът побърза да замаже. И обяви в Инстаграм, че ситуацията не била такава, каквато изглеждала - той всъщност целунал IShowSpeed по бузата, но от ъгъла, под който ги заснели изглеждало, че го целува по устата.

Визитата на IShowSpeed предизвика истински фурор в столицата, където около него и гардовете му се скупчиха стотици фенове, включително Емрах. Преди да си тръгне, певецът даде на стриймъра да подкара бегечката му. Както е известно, спортното BMW M5 Competition се е превърнало в оръжие за гаври с КАТ, като само ден по-рано Емрах за пореден път се изфука, че колата му е летяла като ракета по родните пътища със скорост, далеч над ограниченията.

Кметът на София Васил Терзиев не остана по-назад, признавайки, че е фен на IShowSpeed и следи в Интернет изявите му. Той го покани на среща в общината и лично му подари топка, подписана от Христо Стоичков.

Почитателите стриймъра го преследваха из целия град в луда гонка с велосипеди и тротинетки. А в един момент фурорът, който предизвика IShowSpeed напусна пределите на София. Българските му фенове са преследвали звездата чак до Витоша, като са тръгнали по петите му на мотоциклети. 

За по-малко от денонощие стриймът от посещението на звездата в България събра над 3 000 000 гледания в YouTube канала на IShowSpeed.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах пак се изгаври с КАТ! (ВИДЕО)

@speed.watkins.jr ISHOWSPEED MEETS EMRAH STORARO IN BULGARIA 🇧🇬 #fyp #fypage #tiktok #foryou #foru #forupage #foryoupage #trend #trendy #trending #viral #ishowspeed #ishowspeedbulgaria #emrah ♬ original sound - ISHOWSPEEDY