0

Д омът на Jessie J в Лос Анджелис бе ограбен, като крадците са отмъкнали бижута на стойност над 20 000 долара.

Джеси Джей

 Джеси Джей
Getty images

Британската певица, чието истинско име е Джесика Корниш, разделя времето си между Обединеното кралство и САЩ. Тя живее в Ел Ей с дългогодишния си партньор, баскетболиста Чанан Сафир Колман, и сина им Скай, който се роди през май миналата година.

Според TMZ изпълнителката е най-новата знаменитост, станала мишена на престъпна банда, която се фокусира върху високопоставени лица в Южна Калифорния.

Jessie J алармирала полицията в четвъртък, когато се върнала в дома си и установила, че той е разбит и са откраднати бижута на стойност над 20 000 долара. Крадците получили достъп до имота, като счупили заден прозорец. Полицията потвърди, че не са извършени арести във връзка с грабежа, но разследването продължава.

Jessie не е първата знаменитост, станала жертва на тази престъпна банда; имението на Том Ханкс и Рита Уилсън за 26 млн. долара в Пасифик Палисейдс също беше ограбено по-рано това лято.

Други известни личности, сред които Сара Хайланд от „Модерно семейство“ и комикът Марлон Уейънс, също са станали жертви на тази банда, която изглежда се е насочила към звезди от Лос Анджелис.

*Източник: www.themirror.com/ Vesti.bg