0

С ърцеразбивачката Кейт Бекинсейл мина под венчилото с плешив старец в инвалидна количка. Разбира се, не в истинския живот, а по случай есенния празник Хелоуин. 

За страшния ден звездата от “Пърл Харбър”, “Ван Хелсинг” и “Подземен свят” реши да пресъздаде сватбата на Анна Никол Смит, която освен с голите си снимки за списание “Playboy”, се прочу и с брака си по сметка с 63 години по-възрастния петролен магнат Хауард Маршал.

За пълна достоверност за фотосите се появи и грохнал богаташ в инвалидна количка, като костюмът му бе изпипан до най-малкия детайл. От единия крачол на панталона дори се подаваха части от увисналите гениталиите на заможния пенсионер. 

Кейт Бекинсейл сподели своето приповдигнато настроение с феновете, като ги остави със затаен дъх до последната секунда. И докато всички очакваха тя да свали сватбения воал в края на вечерта, Бекинсейл изненада всички, като се показа под маската на дъртия коцкар. 

Актрисата успя да заблуди всички, но в крайна сметка се оказа, че с приятеля й Рони Алвин са си разменили ролите - той бе Анна Никол Смит, а Кейт - фрашкания с пачки, жаден за плът на млади мадами Хауард Маршал.

Любопитна подробност от тази добре режисирана сага е, че единственото същество, което през цялото време бе наясно с цялата схема, е малкият померан на актрисата. Той едва не я издаде, курдисвайки се гордо в скута й, докато тя правеше опит да не бъде разпозната.  

Историята на Анна Никол Смит е колкото комична, толкова и трагична. На 26-годишна възраст Анна се омъжва за 89-годишния Хауард Маршал и предизвиква възмущението на пуританите в Америка. Русата бомба и магната се срещат за първи път на нейното работно място в стриптийз клуб в родния й Хюстън. 

Таблоидите обичат едрогърдата Смит и я обожествяват - тя е най-известният еротичен модел в света, Мис Плеймейт, наричат я новата Мерилин Монро, заради пищните форми и платинени коси, завъртени в букли. Пример за перфектната златотърсачка без никакви скрупули. Анна Никол поддържа скандалния си имидж, като категорично заявява, че е лудо влюбена в дъртия паралия. 

Блондинката остава вдовица година по-късно и изпада в немилост. Влиза в безмилостна съдебна битка с наследниците на Маршал за парите от завещанието му. Предявява иск за близо половин милиард долара, който твърди, че Хауард й е обещал приживе. Претенцията й е оспорена от синовете на магната. Процесът, естествено, е отразен шумно от медиите и в крайна сметка Анна Никол Смит получава значително по-малка сума - 88 милиона долара. 

С набъбнала банкова сметка Анна продължава напред. Съдбата обаче й нанася жесток удар само три дни след раждането на дъщеря й Даниелин. По това време около бившата плеймейтка се вихри поредният грандиозен скандал - този път за бащинството на новороденото момиченце. Нейният син неочаквано умира от свръхдоза метадон, въпреки че аутопсията категорично доказва, че той никога не е бил наркозависим. Седем месеца по-късно Анна Никол Смит е открита мъртва, предозирала с различни медикаменти, в хотелска стая в Холивуд.

След трагичния край на Анна Никол Смит настоящият й и бившият й любовник - Хауард Стърн и Лари Бъркхед влизат в спор къде да бъде погребана Анна. Майка й пък иска тялото да бъде положено в Тексас. Затова се налага траурната церемония да бъде отложена с почти две седмици. Всичко отново се решава в съда и Анна Никол Смит намира вечен покой до сина си в гробище на Бахамските острови. Дни по-късно стана ясно, че биологичният баща на Даниелин е Лари Бъкхед. 

Казано накратко... живот като на кино!