0

В ъв видео за британския Vogue супермоделът разкри, че актьорът й е подарил първата диамантена огърлица, и то по доста нестандартен начин. „Бяхме на вечеря и той ми каза: "Имам нещо в задника, би ли погледнала?" Пъхнах ръка в панталона му и извадих диамантена огърлица“, разказва Мос.

Кейт Мос и Джони Деп са двойка от 1994 до 1998 г. и бяха смятани за една от най-ярките звездни партньори. Според Кейт, след раздялата им, тя се сблъсква с депресията: отнема й няколко години, за да забрави актьора. Двамата поддържат приятелски отношения: по-рано Мос се застъпи за Деп в процеса срещу Амбър Хърд.

Във видеото супермоделът казва още, че дъщеря й Лила, която сега гони кариера на модел, разкритикувала образа й на ревюто на Vivienne Westwood през 1993 г., където Мос се появи с много къса пола и топлес, а по време на ревюто по подиума, хапваше сладолед. Лила ми каза: "Мамо! Тази пола е толкова къса!".

„Колекцията беше толкова красива, голяма съм късметлийка, че бях част от такова преживяване“, споделя Кейт. Супермоделът отбелязва също, че често се фокусира върху вкуса на дъщеря си при избора на визиите си. „Тя има наистина добро чувство за стил. Допитвам се до нея за съвети. Тя не ме пита мен, но аз нея – да.“