0

П опфолк певецът Константин обяви по време на участие, че с Ивка Бейбе ще се женят. Спря музиката в дискотеката, за да направи важното съобщение пред почитателите си. "Обичам те", казва певецът към скандалната репортерка, хванал я за ръка. "Обаче вчера Азис те целува, днес аз няма да те целувам. Ивка Бейбе имаш страхотни гърди", продължава Коцето с насмешка.  

ЛУКСЪТ ГО ГАЛИ: Коцето се обзаведе с кола за половин милион! (ВИДЕО)

Ивка от своя страна заявява, че гърдите именно Константин ги сложил. "Аз смятам не само гърди да ти сложа", отговаря певецът. Освен това подобрение, смятал да продължи и с дупето ѝ.

СТРАСТИТЕ СЕ НАЖЕЖИХА: Фенка обстреля Коцето със сутиен (ВИДЕО)

Преди време скандалната репортерка каза за Коцето, че го приема като баща, помежду им има само професионални и приятелски отношения, а не любовни. "Човекът все пак си има жена, а аз имам гадже. Не вървят нещата, а и аз го приемам като бащина фигура", каза тогава Ивка. 

@nikolaydimitrov637 #fyp #koceto #ivkabeibe #houseofilluzion ♬ original sound - DJ NIK

Както е известно Коцето отдавна е бракуван за бившата моделка Надя, двамата имат и две пораснали деца. В социалните мрежи Константин обича да демонстрира любовта към жена си. Явно изцепките на Коцето на сцената не се приемат насериозно в дома му.

ЕЛА, ВЪЛЧО, ИЗЯЖ МЕ: Коцето избяга от жена си, чака палави девойки! (ВИДЕО)

Ивка Бейбе пък от своя страна очевидно се превърна в слабост на чалгаджиите. На друго участие на Азис двамата се награбиха в страстна целувка пред зорките погледи на публиката.