0

П опфолк певицата Роксана разкри повече за състоянието си след като се пусна в мрежата от болнично легло дни след Нова година. В пространството се въртяха слухове и предположения защо и каква е причината да е в болница.

Една от версиите, които се разпространяваха  е, че е бременна, друга стига и по-далеч - лекува се от наркозависимост. "Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", казва хитовата изпълнителка. 

Оказва се, че заради състоянието си Роксана стигнала до Турция. Така и обясни, че ако беше бременна нямаше да има нужда от лечение там. 

Става ясно, че е направила спешна операция на гласните си струни. От години изпълнителката имала проблемна киста в гърлото и операцията е била крайно наложителна, за да спаси гласа си. Въпреки усложнената операция Роксана е изписана на 4-ия ден и се прибира за домашно лечение вкъщи. 

"Успешна е операцията ми, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми от тук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", казва Роксана пред радио Веселина.

@radio.veselina ⚠️ Само и първо по радио Веселина - Роксана за това защо е постъпила в болница в Турция! #роксана #коментар #новина #ексклузивно #roxana ♬ original sound - radio.veselina