0

П оп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край на връзката си, разказват близки до тях. Според клюката отношенията помежду им се обтегнали доста през последните няколко месеца.

Напрежение

Макар и цели 8 години по-малък от певицата, ритнитопковецът бил готов за семейство и дори на няколко пъти намеквал на приятелката си, че бил готов да задълбочи отношенията си с нея и искал да имат общо дете. Макар и да показваше перфектна връзка в социалните мрежи, в действителност поп-фолк звездата била съвсем на друго мнение. Ариа била обсебена от кариерата си, която в момента е на върха, и нямала никакво намерение да я оставя точно сега, за да се отдаде на семейни дела. Тези разногласия създали напрежение в двойката и това според запознати довело и до тяхната раздяла. 

Дубай

Проверка на „Телеграф“ показа, че към този момент двамата все още се следят в социалните мрежи. Нито Ариа, нито Йомов са изтрили общите снимки в профилите си. До редакционното приключване на броя изпълнителката не отговори на обажданията, а телефонът й остана изключен. Според запознати причината за това е, че е на почивка в Дубай. Самата тя сподели снимка от емирството, на която позира в особено добро настроение. С кого споделя ваканцията си обаче, не става ясно, ясно е само това, че доскорошната й половинка Георги Йомов не е с нея. Футболистът на ЦСКА и певицата са заедно от почти година и бързо се превърнаха в една от най-любимите светски двойки. Припомняме, че хубавицата вече има едно дете от милионера Динко Динев, което роди малко след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“ през 2008 г.