0

У ди Харелсън похвали своя приятел Майкъл Джей Фокс за смелата му битка с болестта Паринсон по време на церемонията по връчване на почетните награди „Оскар“.

Това поздравление обаче не попречи на актьора от „Истински детектив“ да разкрие слабостите на своя колега. Харелсън разказа забавна история, която е преживял заедно Майкъл Джей Фокс.

“С Майк сме пили заедно много пъти и той винаги се е справял достойно, но веднъж повърна змийски коктейл, след като не успя да завържи в организма си кръв на кобра”, сподели през смях Уди.

Изпълнителят разкри, че през 1988 г. Заедно с Фокс са посетили Тайланд за снимките на филма „Жертвите на войната“. 61-годишният актьор си спомни, че Майкъл Джей Фокс го е отвел „до края на джунглата“, за да се изправи лице в лице с куп кобри.

„Не можех да повярвам. Видях Майк да стои до дете с десетки кобри около тях, готови да атакуват. Детенцето си играеше с тези опасни змии“, обясни той. Според историята на Харелсън детето хвърлило кобрата в клетка, обитавана от мангуста, която обаче успяла да победи отровното влечуго.

„Видях най-лудата битка, която някого съм виждал между животни, различни от режисьорите и продуцентите в холивудските студия“, пошегува се Уди.

„Мангустата победи змията. Местните окачиха кобрата надолу с главата и източиха кръвта й. Напълниха четири чаши с кръв от кобра и добавиха тайландско уиски“, разказа още той, като добави, че този ритуал се казвал „побратимяване със змията“. За съжаление обаче змийската кръв не понесла на Фокс и той върнал поръчката.