0

П арис Хилтън направи шокиращи разкрития за скандалния продуцент Харви Уайнстийн, който вече излежава няколко присъди за сексуален тормоз.

Наскоро богатата наследница разказа за срещата си с Уайнстийн във френския фестивален град Кан преди 20 години. Според Парис Хилтън продуцентът я последвал в дамската тоалетна и й изкарал всички ангели от уплах.

„Много се изплаших, побърках се от страх“, заяви Хилтън за британското списание Glamour, като уточни, че инцидентът станал в хотел през 2000 година.

Парис срещнала за първи път Харви Уайнстийн, докато обядвала със свой приятел в градчето на лазурния бряг.

„Той се приближи към нашата маса и каза: „О, искаш ли да станеш актриса?“. Аз отвърнах: „Да, наистина искам да участвам във филм“. Бях тийнейджърка, така че бях впечатлена от него. Казах си: „О, Боже, Харви Уайнстийн е толкова готин!“. След това той ме покани в хотелската си стая, за да прочета репликите от произволен сценарий, но аз не желаех да оставам с него насаме, така че никога не отидох“, разказа Парис Хилтън.

Според Хилтън на следващата вечер по време на благотворително събитие на Фондацията за изследване на СПИН, Харви Уайнстийн я последвал в дамската тоалетна.

"Искаш ли да си звезда?", крещял Уайнстийн на хотелиерската наследница.

„Той опита да отвори вратата, удряше по вратата, блъскаше. Аз отказах да му отворя, защото през цялото време си мислех: „Аз съм в отделна клетка на тоалетната, защо иска да влезе при мен“, призна Парис, като уточни, че в крайна сметка Харви Уайнстийн е бил отведен от охраната.

„Той откачи. Започна да вика: „Това е моето парти“, спомни си още Хилтън.

Парис премълчала за случката, тъй като по това време Харви Уайнстийн бил изключително влиятелна личност в света на шоубизнеса.

Говорителят на Уайнстийн категорично отрече това да се е случвало. В позиция на продуцентът се казва, че той винаги се е отнасял с голямо уважение към Парис Хилтън, както и че двамата винаги са поддържали сърдечни отношения.

„За съжаление, Парис Хилтън се опитва да се намеси в текущият новинарски цикъл и използва името на Харви Уайнстийн за още една измислена история“, заяви говорителят на осъдения продуцент.