0

К араолис беше един от претендентите със заявка за финал в най-екстремното риалити предаване в България, но напусна "Игри на волята" в доста ранен етап. В официалния подкаст на предаването той разкри, че е изпаднал в депресия веднага след връщането му в реалния свят, както и дали между него и Пелипенко са прехвърчали искри.

Самият Караолис трудно преживява отпадането си и сподели, че е изпаднал в депресия, което било неочаквано за него. Той не очаквал такъв развой на събитията и бил изключително разочарован от себе си, което оставило голяма горчивина в него. Времето обаче лекува и той е разбрал, че менталното здраве е много важно.

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис заяви, че не е покрил напълно прозвището „пъзелист на сезона“, въпреки че по време на „Игри на волята“ имал добри представяния. Неуспешните му опити се дължали на факта, че прекалено много си вярвал и е подценявал конкурентите си.

Никола Караолис се разбирал с всички в племето на Силните, но никога не бил коалиционно неутрален и успял да раздели играта от отношенията със съплеменниците си. Въпреки че знаел, че всичко е игра, той прекалено много премислял всяка своя постъпка, което му попречило да мисли за важните неща. Смята, че Миряна е интелигентен човек, но не мисли, че това, което показаха в игрите, е било достатъчно, за да се разбере кой от двамата е по-добър на пъзели.

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис сподели, че на жена би ѝ било трудно да спечели „Игри на волята“, защото повечето битки изискват груба сила и трасетата са изградени така, че мъжете да имат предимство. Има игри, в които жените са много по-силни, но те трудно биха били финална битка.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .