0

Ф олкпевецът Галин бе забъркан в порноскандал в нета. Той си пусна въпроси в Инстаграм, където негови фенове могат да го питат всичко, а един от тях директно го попита дали участва в еротично видео, плъзнало в мрежата.

.

 .

Клип

Неговите почитатели не издават повече подробности, но запознати предполагат, че имат предвид едно старо клипче, което изтече в мрежата. На него се вижда татуиран мъж, който много прилича на Галин, да задоволява непознато за нас момиче. Тогава така и не стана ясно дали става въпрос за Галин или за някого, който много прилича на него. Екип на „Телеграф“ веднага се свърза с изпълнителя, който бе лаконичен: „Не съм го гледал, не знам за какво става въпрос и няма какво да коментирам“.

Успех

Галин никога не е обичал да говори за личния си живот. Той залага предимно на работата си, а от няколко години влага цялата си енергия в амплоато си на продуцент. Наскоро той разкри, че в музикалния му лейбъл „Алфа“ има не едно, а цели три нови попълнения. Мирела, Ивайла и Доника вече са готови с първите си песни в компанията, а фенове вече залагат, че много бързо ще догонят успеха на предшественичките си - Лидия, Симона и Десива, които вече се наредиха до най- успешните имена в бранша.