0

С ами Хосни и половинката му Мила Савова са в очакване на втора рожба. Макар първородният им син Тарек да е само на 11 месеца, те са напълно готови да станат отново родители и очакват с нетърпение новия член в семейството си.

Щастие

Те разкриха щастливата новина с няколко снимки в социалните мрежи, а под поста написаха: Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф – Тарек, очаква появата на новия си съдружник в края на март 2024 г. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред“. От написаното става ясно, че Мила е в началото на бременността си и чакат появата на бебето напролет.

Изненада

Екип на „Телеграф“ потърси Сами за коментар, а той не скри щастието си и разказа как е научил, че отново ще става татко. „Много съм щастлив. Беше някъде преди месец и когато се прибрах вкъщи вечерта, Мила ми каза да отида да видя Тарек, че спал, но имал подарък за мен. Приближих се и видях в ръчичките му положителен тест за бременност. Не мога да ви опиша какво щастие изпитах да видя първородния си син да стиска теста, че ще си има братче или сестриче“, споделя Хосни и допълва, че все още не знаят какъв е полът на детето, защото е рано, но до 2-3 седмици ще стане ясно и това. Щастливият татко беше категоричен, че бебето е абсолютно планирано и чакано.