0

А ктрисата Линдзи Лоън публикува в Instagram своя снимка, на която позира две седмици след като за първи път стана майка.

На снимката 37-годишната актриса показва коремчето си и пише следното: "Толкова съм горда от това, което тялото ми успя да направи през месеците на бременността и прави сега по време на възстановяването. Да имаш бебе е най-голямата радост на света! Напоследък любимото ми нещо е следродилното бельо. Защото не съм обикновена майка, аз съм майка след раждане".

В средата на юли Линдзи Лоън и съпругът ѝ Бадер Шаммас се сдобиха със син, който беше кръстен Луай. Това име на арабски означава "щит" или "защитник". Членовете на семейство Лоън скоро ще пристигнат в Дубай, където живее актрисата, за да видят бебето, пише БГНЕС.

ПИЩНИ ФОРМИ: Линдзи Лоън показа бременното си коремче (СНИМКА)

Линдзи Лоън получи предложение за брак от своя любим - арабския финансист Бадер Шамас, през 2021 г., след две години връзка. През 2022 г. те се ожениха на рождения ден на актрисата. След като започва връзка с Шамас, Линдзи предпочита да води по-затворен живот. За бременността на актрисата стана известно през март тази година.