0

Р омина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си син Аксел Лупо в римска болница. Баща на детето е режисьора Стефано Растели.

Новороденото, което се появи на бял свят в 22.39 часа в сряда по естествен път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в отлично здраве, съобщиха от семейството за информационните агенции.

Ромина младша и Стефано Растели се запознаха преди две години, докато участваха в програмата на Rai1 “Днес е ден”, водена от Серена Бортоне, и оттогава са неразделни.

През 2019 г. Ромина Каризи предизвика възмущение в социалните медии заради снимка, на която седи на гроба на дядо си по майчина линия, Тайрън Пауър.Публикацията предизвика буря от негативни коментари в Instagram, като позата с боси крака беше изтълкувана от някои като неуважителна.

Въпреки критиките, Ромина се опита да се поклони на дядо си, като написа: "Казват, че си бил готин човек, бих искал да се запознаем с теб...", предизвиквайки както критики, така и благодарности от феновете.