0

Щ е духа здраво в петък наша чалга звезда.

На 7 юни тя прави 57 години и би трябвало да духне 57 свещички на тортата за ЧРД.

Pixabay

Малина не казва къде ще посрещне рождения си ден и дали изобщо ще празнува, но не пропусна да публикува провокативна снимка в социалните мрежи и да се самопоздрави с фразата“ „Честит Рожден ден на мен“.

Разбира се, заваляха поздрави от феновете в мрежата, като всички я хвалят да красотата и таланта ѝ, но не пропускат да подчертаят перфектната за възрастта ѝ визия. „Една от най-красивите жени на България ….Честита и Благословена бъди!Все така неостаряваща и вдъхновяваща. Честит Рожден ден,Малина!”, пише Димитрина Гайдаджиева.

„Много си яка.

Шъ тъ изям.

Здраве здраве и пак здраве ти пожелавам.

Другото ще го купим.

Наздраве от Казанлък

Обичаме те”, пък се е опитал да направи стихче Стефан Иванов.

За честитка на стената си във Facebook, Малина е подбрала снимка, на която е заела разкрачена поза върху стол тип „щъркел“, като не е пропуснала и да разголи гръд.

Въпреки че уверено върви към 60-те си години, чалга певицата никак не изглежда, че е превалила 5 десетилетия, че и отгоре.

Направо може да се каже, че най-кръшната танцьорка сред попфолк фуриите може да сложи в малкото си джобче даже 20-годишните.

За добрата ѝ кондиция говорят вихърните ѝ участия напоследък, където освен да пее, не пропуска за завърти здраво бедра и ханш и да радва феновете си с майсторски кючеци.

И въпреки че е „попредобрила“ избраната за ЧРД снимка, заслужава да я поздравим за бодрия ѝ дух в хубавото ѝ тяло!