0

Б ен Афлек и Дженифър Лопес все още се обичат на фона на продължаващия им развод. „Все още има много любов между тях, но процедурата по развод продължава“, каза източник ексклузивно пред Us Weekly .

ВРЕМЕ Е ЗА ОТМЪЩЕНИЕ: Джей Ло възпява колко лош любовник е Бен Афлек!

Според вътрешния човек, 55-годишната Лопес и 52-годишният Афлек се борят с „продължаващи съмнения“ и „колебания“ относно това дали вземат правилното решение за раздялата си или не – особено що се отнася до децата им. Лопес споделя 16-годишните близнаци Еме и Макс с бившия си Марк Антъни, докато Афлек е баща на Вайълет Серафина и Самуел от бившата си съпруга Дженифър Гарнър .

„Когато са заедно като семейство и виждат децата заедно, това си спомнят колко добри са като екип и какво е важно“, казва източникът.

По-рано този месец Афлек и Лопес бяха забелязани заедно на семеен обяд в хотел Бевърли Хилс в Лос Анджелис. Двамата се събрали, защото са „мислили, че би било хубаво“ да съберат семейството си отново. „И двамата знаят, че ще бъдат в живота на другия заради децата и остават приятелски настроени. Но разводът все още продължава”, добавя източникът.

Афлек и Лопес имат много дълга история. Двойката първоначално започна да се среща в началото на 2000-те и се сгоди през 2002 г. Двамата отмениха сватбата си две години по-късно и се разделиха. Близо две десетилетия по-късно Дженифър и Бен подновиха романса си. Те тайно се ожениха в Лас Вегас през юли 2020 г., а по-късно и официално с приятелите и семейството си. Певицата подаде молба за развод през август - което се случи на втората годишнина от брака им.