0

М ария Гуардиола, голямата дъщера на мениджъра на Сити Пеп Гуардиола, изглежда си е набелязала едно от лъвчетата на „гражданите“, коментират фенове в социалните медии.

21-годишната Мария, модел и популярен инфлуенсър, бе заснета как внимателно фокусира младия аржентински нападател Хулиан Алварес на празнуването на титлата на Висшата лига на „Етихад“ при връчването на медалите. 

Там на терена, освен футболистите и треньорите, бяха техните близки и любими. Хулиан бе с родителите си, там бе и доста ревнивата му приятелка Емилия Фереро, а Пеп бе довел децата си – Мария, Мариус (19) и Валентина (14).

В социалните медии се разпространи видео, което показва как голямата дъщеря на Гуардиола фиксира много внимателно, облизвайки се и дори прехапвайки устна, докато пред нея минаваше бившият играч на Ривер Плейт. Тя въобще сякаш не слушаше своята приятелка до нея, без да изпуска от очи 23-годишния нападател.

Красивата Мария е най-голямото от децата на Пеп Гуардиола и Кристина Сера. Рекламен модел и инфлуенсър, с повече от половин милион последователи в своя Instagram, където показва своя начин на живот, нейното име бе замесено в роман с бившия играч на Тотнъм и националния на Англия Деле Али.

Сега впечатли изражението й в момента, в който Хулиан мина пред очите й, сякаш обсебена от него. В резултат на огромното въздействие, което това видео имаше, много интернет потребители започнаха да се чудят каква ще бъде реакцията на приятелката му. Тя също беше на терена, за да го придружи и след това качи много сладки снимки, включително една много страстна целувка, определена от много от феновете като "собственическа".

Мария Гуардиола бе през 2017 г. на концерта на Ариана Гранде в Манчестър, на който бе извършен терористичен бомбен атентат.