0

П евицата Михаела Филева отнесе хейт в социалните мрежи заради участието си на "София Прайд". Поп певицата вече е притеснена, защото получава всевъзможни негативни коментари в социалните мрежи. Откровени обиди и дори люти заплахи накараха изпълнителката на "По-добра от мен" да изпитва дори страх от предстоящото си участие. В социалните мрежи тя защити ЛГБТ общността, което всъщност отключи негативната вълна срещу нея.

Един от коментарите в социалните мрежи гласи: всички замесени в проекта, включително и хората, които го популяризират, заслужават "як бой и пистолети". "Няма да крия, че агресивният ви изказ ме тревожи. Дори да имате различно мнение по темата, бой и пистолети ли е решението", отвръща Филева. 

В защитата си на ЛГБТ обществото самата Филева заяви, че тя е отгледана от еднополова двойка - майка и баба. С това си изказване певицата още повече разгневи мрежата. 

Други я обвиняват, че уж защитавайки различното общество, все пак взима хонорар за участието си, което не било морално. Михаела Филева и на тези нападки отговори, че го прави абсолютно благотворително. Трети пък я призовават да направи парад на нормалните, на което Филева не остава безмълвна и заяви, че има такъв на 17 юни (Прайда). 

"Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без нуждата да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с разбиране", гласи част от написаното в профила й.