0

Л едената кралица Асдис Ран прие да се кандидатира за президент на Исландия, научи „Телеграф“ от самата звезда.

Блондинката ще се бори за стола на държавен глава на северната страна на предстоящите президентски избори.

Вярно

„Да, вярно е, ще се кандидатирам за президент. Истината е, че имам доста голяма подкрепа от хората. Аз съм представител на хората, който ще се бори срещу старите политици и политически схващания, както и срещу хората на властта. Подкрепена съм от младото поколение и от тези, които търсят промяна“, каза Ран специално пред „Телеграф“.

Идеята да се включи в надпреварата за президент Асдис първо сподели с последователите си в социалните мрежи. Хубавицата качи видео, в което разказва как е дошло предложението.

Тя добави, че очаква от интернет пространството да й покаже дали върви в правилната посока.

„Ако получа честта да събера достатъчно одобрения през следващите седмици, тогава, разбира се, с гордост ще поема битката от ваше име, ще облека бойния си гащеризон и ще се бия със стил срещу управляващите и политиците на страната", казва Асдис в своето видеообръщение. Според нея тя повече от всеки друг кандидат за поста има възможност да популяризира страната си.

Елегантност

“Предлагам своя шанс да открия нови възможности в Исландия и в чужбина за нашите млади хора в страната. Аз съм боец, предприемач съм и имам неудържим ентусиазъм. Ще се кандидатирам, за да изведа президентството на друго, по-елегантно ниво”, обяснява Ледената кралица, както още е известна красавицата и бивша футболна съпруга.

У нас Асдис е изключително популярна от години и с непринуденото си общуване спечели много приятели. Тя има апартамент в София. Обича да ходи на Витоша и в Банско.

*Автор: Василена Маринова