0

П оп иконата Бритни Спиърс стана поредната известна личност която пише мемоари. Те ще бъдат публикувани през есента, а от издателството описаха ръкописа като „вдъхновяващ“ и „новаторски бестселър“.

Един каза пред Page Six: „Книгата на Бритни е история за триумф. Ще обхване нейните най-уязвими моменти, детството й – да бъде малко момиче с големи мечти – раздялата й с Джъстин Тимбърлейк, момента, в който обръсна главата си и битката й със семейството й за контрол над живота и богатството й. Книгата на Бритни е брутално честна. Това наистина е история как една жена най-после поема контрола над живота си“.

Спиърс работи с писателя-призрак Сам Лански, известен писател и журналист, който е писал за The Atlantic, New York Magazine, Time и е правил профили на звезди, включително Мадона, Ники Минаж и Адел.

Самата Спиърс намекна в социалните мрежи как иска тази книга да я покаже като човек, който е оцелял след изключително тежки изпитания „Влюбена съм в живота, който съм изградила за себе си !!! Цялата упорита работа, която свърших, за да се отърва от насилието и контрола на баща ми“ написа тя в Instagram.