0

А ктьорът и режисьор Ники Илиев влиза в ролята на Робин Худ в нова постановка. Това сподели самият той със снимка и публикация в социалните мрежи, като разкри още, че да играе този персонаж е било една негова детска мечта. 

Спектакъл

„Премиера. Робин Худ на 2 април в ДКТ Васил Друмев в Шумен и на 14 април, София, театър „Българска армия“. С участието на Елена Петрова и чудесни колеги от Шуменския театър. Заповядайте! Казват, че мъжете си оставаме момчета винаги. Не знам дали е така, но като малък филмът с Кевин Костнър ми беше един от любимите, както и книгата на Роджър Грийн. Така че спокойно мога да кажа, че това си е една сбъдната детска мечта“, написа Ники над фотоса, на който е облечен с дрехите, с които ще играе на театралната сцена. 

Това е втори спектакъл, в който Ники играе с колежката си Елена Петрова. Те са заедно на сцената и в „Осъдени души“. 

Филм

Освен с театрална премиера преди дни Ники се похвали и с трейлъра на най-новата си лента „Без крила', която се очаква да излезе на голям екран през есента. Зад филма отново стоят Илиев и Башар Рахал. Продукцията е вдъхновена от историята на българския параолимпиец и трикратен шампион на дълъг скок Михаил Христов. Част от снимките дори бяха направени в Дубай. 

Това ще бъде шестият филм на Илиев като режисьор след успехите на „Чужденецът“, „Живи легенди“, „Нокаут или всичко, което тя написа“ и „Завръщане“ 1 и 2.