0

Н еделяна Христова-Нел, станала популярна като певицата Рени от мюзикъла „Оркестър без име“, стяга сватба. Красавицата получи изненадващо предложение за брак от дългогодишната си половинка.

Екзотика

Изпълнителката сложи на ръката си красив годежен пръстен от бяло злато, покрит с диаманти, след като приятелят й паднал на колене с бижуто в ръка. Всичко се разиграло като сюжет за любовен филм. Двойката била на романтична почивка на екзотичния остров Бали. Те се наслаждавали на хубавото време, слънцето и безкрайните плажове. До 17 април, когато красавицата била поканена на разходка с хеликоптер покрай бреговете на острова. Неделяна се наслаждавала на красивата гледка в компанията на мъжа до нея, когато изненадващо хеликоптерът кацнал, двамата слезли на земята и след няколко крачки тя видяла, че половинката й паднал пред нея на колене с кутийка в ръка. Неделяна сподели романтичен клип от момента на предложението. „И казах да“ написа красавицата под видеото.

Бъдеще

Заваляха коментари и поздравления. Сред първите, които не пропуснаха да пратят благословия към бъдещото семейство, беше плеймейтката Моника Валериева. „Честито, бъдете много щастливи, заедно завинаги“, написа тя под видеото. Зайнеб Маджурова, Джия, Криси също не пропуснаха да изпратят честитките си към влюбените. Разбира се, последователи на Нел се поинтересуваха кога е датата на сватбата, но тя не издаде повече подробности около това.