0

К расивата ни актриса Радина Боршош се жени до седмици. Това стана ясно, след като звездата на Народния изненада последователите си в социалните мрежи със снимки от моминското й парти.

Снимки

Ученичката на Ламбо пусна няколко кадъра от вечерта, на които позира с воал, балони и шампанско. Освен нея във фотосите се виждат и приятелките й, които са щастливи за предстоящата сватба на аверката си. Радина не издава нищо повече по повод хубавата новина, но е ясно, че сватбата ще е лятна и според запознати в началото на юли. Повече подробности около мястото засега се пазят в тайна.

Избраник

Още преди няколко месеца в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм Боршош пусна кратко видео стори, в което позира с годежен пръстен. По всичко личи, че младите не са губили много време и вече са спретнали сватба. Макар да не издава повече за венчавката, запознати разкриха, че ще се врече във вечна вярност на фотографа Владимир Томашевич, с когото имат връзка от няколко години. Двамата пък са сочени за една от най-красивите двойки в артсредите.