0

К ристен Стюарт, която дължи популярността си на сагата "Здрач", последвана от поредица от авторски и независими филми, реши да се покаже по-мъжествена от всякога. 

“Искам да направя най-гейското нещо, което някога сте виждали”, заяви актрисата. 

В интервюто за изданието Кристен се върна назад във времето и разказа за участието си в телевизионното предаване “На живо в събота вечер, в което явно напада бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. 

Докато подготвяла монолога си, актрисата разказа, че е споделила ненавистта, която изпитва към Тръмп пред авторите на прочутото комедийно шоу. През 2012 г. милиардерът се изказа критично за раздялата й с Робърт Патинсън, който беше публично опозорен след излезлите снимки на актрисата, която разменя нежни ласки с режисьора на “Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс. 

„Доналд, ако не ме харесваше тогава, вероятно няма да ме харесваш сега. Защото съм на сцената на “На живо в събота вечер” и съм тотален гей, човече”, изцепи се Кристен в ефир. “Тръмп ме критикува, защото изневерих на приятеля си, но той знае твърде малко за това”, добави тя. 

Днес Стюарт е сгодена за приятелката си писателката и актриса Дилън Майер.

Кристен Стюарт се смята за един от най-големите млади таланти на Холивуд. Дебютира на екран през 1999 г. една на девет години. Тир години по-късно си партнира с Джоди Фостър в “Паник стая”, но големият пробив за нея идва с романтичната сага “Здрач” (2008-2012 г.). След още множество заснети филми, през 2018 г. Кристен се присъединява към журито на фестивала в Кан.