1

Щ ъркелът донесе бебе на обичана родна звезда. За радост на феновете стана ясен полът на бебето, както и неговото име.

Актрисата Искра Донова стана майка на момченце. Звездата от един от най-обичаните сериали на NOVA "Братя" роди първата си рожба на 41 години. 

ВКЛЮЧВАНЕ ОТ ЩЪРКЕЛА: Звезда от "Братя" ще става майка (СНИМКИ)

Ръчичка 

"Не вярвам в любовта от пръв поглед, но на 07.02.2024 г. се появи той и всичко затихна, за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан!", написа актрисата в профила си в Инстаграм.

Тя не пропусна да благодари на целия медицински екип, който се е грижил за нея по време на бременността и раждането, както и на своите близки. В трогателния си пост Донова показа сладка снимка на малката ръчичка на своето детенце от болничната стая.

Ръчичката на новородения Йоан 

 Ръчичката на новородения Йоан 
Личен архив

Последваха стотици харесвания и коментари. „Гордея се с теб и те обичам много. Ти си пример. Горд ще е с теб Йоан. И ти да бъдещ с него. Да бъде здрав и да има твоето чувство за хумор“, написа актрисата Мариела Топалова.

Освен нея към пожеланията се включиха актьорът Влади Михайлов, Сашо Кадиев, Диляна Попова , Йоана Темелкова и други. Малко по-късно от друго стори на актрисата стана ясно, че тя и бебето й все още са в болница. „2 гърди 100 мнения какво да ги прави“, с усмивка написа тя под видео от болницата и добави, че е в очакване кърмата й да тръгне. 

Мечта 

По време на своята бременност Донова често споделяше искрени моменти от ежедневието по пътя към сбъдването на своята мечта да стане майка.

Искра Донова

 Искра Донова
Цветан Игнатовски

Преди време в свое интервю в предаването на Нова „На кафе“ тя сподели, че първо е правила процедури в България, след което се обърнала към клиника в Турция. Двамата с мъжа й пътували често до Истанбул, докато самата Искра все още участвала в снимките на сериала "Братя".

*Автор: Василена Маринова