0

Щ ъркелът явно добре си е свършил работата, след като донася 4-то бебе на Евгени Димитров - Маестрото.

Биберони и ританки отново ще изпълнят дома на музиканта, след като се си избра четвърта жена, за която се и ожени.

Маестрото Евгени Димитров се предаде!

По-паметливите помнят, че той всъщност е минавал под венчило само веднъж преди това - за Мишел от Бургас, която се изявява като жудожник и певица.

За Евгени това е втори брак, докато за Виктория Готева, която е 27 години по-млада от него - първи.

Готева е до него вече 4 години.

На музиканта явно му върви на четворки - с младата си жена е от 4 години, тя е 4-тата му жена, и детето му е с този номер.

 Наблюдателните вече установиха, че красавицата липсва от светски събития напоследък, което веднага навява на мисълта, че е заради бременността.

Готева не е от суетните жени, които всичко качват в нета - дори най-интимните си моменти. Поради тази причина е трудно човек да я улови в интимни пози или с много лична информация.

Все пак е известно, че с Евгени се познават отдавна, но си стават по-близки по време на пандемията. Търсейки занимание за свободното си време, тя решава да свири на пиано. Естествено, учител ѝ става бъдещият татко.

Официално двойката още не потвърдила хубавата вест, но всички се надяват скоро да проплаче бебе в техния дом.

Маестрото има още трима сина - от брака си с певицата Мишел и връзката с балерината Нели Желева, както и от връзката със студентката Елла Наумов. 20-годишният син на Елла и Маестрото -  Кристиян, с когото музиканът не поддържа особено активна връзка, живее Берлин.