0

С писание "Semana" публикува снимки на бившия вратар и капитан на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс с  Михаела Сорле как похапват сладко заедно в ресторант в Мадрид.

Това стана в деня, в който на корицата на светското издание грейна бившата изгора на Икер – журналистката Сара Карбонеро, заедно с новото й гадже.

Икер Касияс се оттегли от света на футбола през 2020 г. след прекаран остър миокарден инфаркт, но името му продължава да заема страниците на вестниците и списанията най-вече за личния му живот. 

След раздялата му със Сара Карбонеро има много жени, с които е бил свързван.

Сега, сред морето от слухове, бившият вратар на Реал Мадрид и Порто беше уловен от камерите на списание „Semana“, което публикува някои снимки от вечерята за двама между Михаела Сорле и него, състояла се наскоро. 

Двамата отидоха на вечеря в известен мадридски ресторант, а по-късно отидоха заедно в дома на бившия играч с колата му, както съобщи гореспоменатото списание и може да се види на изображенията.

Коя е Михаела Сорле?

Михаела Сорле, 36-годишен шведски модел и актриса с полски корен, е участвала в конкурса за красота Мис Полша през 2005 г. 

Тя е завършила магистърска степен по бизнес и е запалена по модата.

Списанието посочва още, че миналия април бившият футболист е посетил Полша, за да се види с модела, въпреки че досега не са били виждани заедно публично.

Клюките за Икер и модела идват точно в момента, в който на корицата на списанието е снимка на Сара Карбонеро и нейния партньор Начо Табоада, с когото има връзка от една година. Двамата вече са си заедно в къщата на журналистката във Финка де Мадрид.