0

М узикалната легенда Силвия Кацарова ще се представи в ново амплоа пред феновете си до месец. Гласовитата блондинка готви свой интернет канал, където ще снима предаване, в което ще си партнира с поетесата Надежда Захариева. 

Уют

„Да, така е. Подготвям го, но планирам първите снимки да са през ноември и тогава ще мога да ви разкажа повече - разкри пред „Телеграф“ Кацарова и допълни: - Ще бъде непретенциозно предаване, ще го снимам вкъщи, където има уют и на по чаша кафе. Няма да правя онлайн телевизия, а канал“. 
Темите, които ще се дискутират, ще са най- разнообразни. „Искам да говорим за духовното, за мисията на човека на този свят и за всякакви неща, които ни вълнуват“, разказва още Силвия. 

Песен

В това си начинание изпълнителката на „Топъл дъжд“ няма да е сама, а в компанията на Надежда Захариева. „Тази жена е Вселена. Като започна да ми разказва за религиите, съм я слушала с часове. Нямам търпение да разкаже и на хората. За Коледа също имаме много готина идея, но сега е още рано да говорим, нека първо излезе дебютното видео“, завършва с усмивка Кацарова. Именно по текстове на Надежда Захариева е и последната песен на Силвия, която носи името „99 рози“. Парчето е по музика на Дани Милев и бе представено на живо за пръв път на големия концерт „Обич и песен“, който се проведе на 18 октомври в зала 1 на НДК.