0

Н ай-големият син на 50 Cent предлага да му плати една месечна издръжка, за да прекара 24 часа с него. 

Маркийз Джаксън пусна снимка в Инстаграм, в която позира до $6,700. които са поставени на пода изписвайки „entitled“.

Към снимката синът на рапъра е написал и сърцераздирателен текст. 

"Тъй като всички смятате, че 6700 долара са много пари, някой да каже на татко ми, че ще му платя 6700 долара само за 24 часа от времето му, за да можем да направим всичко, което някога съм искал да направя с него като дете", пише Маркийз Джаксън.

Наскоро Маркийз заяви, че 6700 долара не са достатъчна издръжка за дете, казвайки: „6700 долара на месец в щата Ню Йорк... вие си правите сметката.“

Той добави по адрес на баща си: „Говорите за човек от списък на Forbes. Говорите за някой, който има проблеми с всички. Не можете просто да живеете във всеки квартал. $81 000 не са съществена сума пари. Не можеш просто да живееш навсякъде".

Снимката, която Маркийз публикува копира кадър на 50 Cent от 2016 г., след като рапъра подаде молба за банкрут.

По време на делото за банкрут снимка, показваща 50 Cent седящи до пачки пари, беше поставена под въпрос, но изпълнителя настоя, че използваните банкноти са реквизитни пари.

"Само защото съм сниман в или до определено превозно средство, нося облекло, държа продукт, седя до нещо, което изглежда като големи суми пари или рекламирам скъпи бижута, не означава, че притежавам всичко това“, твърди 50 Cent в съдебните документи.

Наскоро стана ясно, че звездата съди лекар от Маями за това, че твърди, че му е направил операция за уголемяване на пениса.