0

Г олемият син на актьора ни Димитър Маринов - Йордан, вече е истинска футболна звезда отвъд океана. Момчето е капитан на отбор, който е номер 1 в момента, разкри в личния си профил във Фейсбук генералният ни консул в Лос Анджелис Бойко Христов.

Маринов, заедно със съпругата си и двамата си синове, са посетили Христов, който от своя страна публикува снимка със семейството на актьора ни и именно там разкри за успешната футболна кариера на наследника на Димитър. „Винаги се радвам на срещите с изключителния ни актьор Димитър Маринов, а наскоро се запознах и с неговото прекрасно семейство. Големият му син Йордан е бъдеща футболна звезда, капитан на отбор - CITY SC Carlsbad, и обича историята. Като голям приятел на футболната игра желая много успехи на Йордан и неговия отбор, който в момента е номер 1 в Калифорния и щатски шампион през изминалия сезон“, написа консулът.

Роля

Припомняме ви, че името на Маринов отново стана популярно у нас с ролята му във филма, взел „Оскар“, „Зелената книга“. Преди няколко месеца стана ясно, че сега той е получил ключова роля в американски ситком, съобщи Дедлайн. Българинът, който от години живее и работи в САЩ, ще участва в Night Court на Ен Би Си, продължение на популярния едноименен сериал от края на 80-те и началото на 90-те години.