0

Н а фона на слухове за развод с принц Хари, Меган Маркъл разказва спомени от детството си. Тя обяснява как от съвсем малка развила предприемачески дух. Бъдещата звезда усвоила полезно хоби в уроци по калиграфия в католическо училище. Вече студентка, тя изпълнявала поръчки, използвайки новите си умения.

Преди славата бъдещата херцогиня изпитвала сериозни финансови затруднения и приемала всяка работа. Меган била принудена да печели допълнителни пари между кастингите, за да се издържа.

„Калиграфията ми беше нещо като призвание. Винаги съм имала склонност да пиша доста добре с курсив. Това е така, защото ходих в момичешко католическо училище шест години. По това време децата наистина имаха уроци по почерк“, каза Меган.

Известно е, че Маркъл е надписвала калиграфски сватбените покани на Робин Тик и Пола Пат. Бъдещата херцогиня е работила и с италианската модна къща Dolce & Gabbana, изпращайки есемеси на известни личности по празниците.

„Седях там с малко бяло чорапче на ръката си, за да предпазя картата от мазнина, опитвайки се да платя сметките си, докато слушах“, каза херцогинята, цитирана от Express.

Заслужава да се отбележи, че съпругата на принц Хари от детството обичала да пише на ръка. „Това е начин за справяне със стреса. Трябва да намерите определени неща, които работят за вас. Що се отнася до мен, мисля, че воденето на дневник е наистина силно нещо. Позволява ми да разсъждавам откъде идвам. С това идват много перспективи. Когато погледнете назад към нещо, то не изглежда толкова голямо“, добави още Меган.