0

М оделът с „най-големите бузи в света“ не се спира пред нищо, дори и пред това, което показва огледалото, и сега преследва хирурга си да й направи и по-големи цици.

Феновете й са разтревожени не на шега, особено като се има предвид резултатът при бузите й. 33-годишният модел Анастасия Покрещ отново ляга под ножа за операция, тъй като смята, че гърдите й не са достатъчно екстремни за ултраекстремната й физиономия. Това желание е плашещо, като се има предвид, че само преди 3 седмици тя си наду бюста не на шега и дори постна в социалните мрежи щастливата си от резултата физиономия.

Украинката от Киев вече е изгубила броя на намесите в тялото й до тук. Тя започва да се подлага на разкрасителни процедури, когато е на 26 години. И вече 7 лета е непрекъснато под скалпела. Резултатът може да се оспорва, като се има предвид колко симпатично момиче е била преди всички тези намеси.

Известно е, че представата за красота зависи от очите, които гледат, така че не е за учудване многобройната тълпа от нейни обожатeли. Анастасия получава много комплименти от фенове, които харесват екстремния й външен вид - но те започват да се притесняват за здравето й.

Моделът оставя само няколко месеца между всяка операция и преди това е признавала, че иска огромните й бузи да са по-големи.

Тя информира своите фенове за всички свои процедури в Instagram, дори споделя видеоклипове на поставяне на филър в челюстта и бузите й.

„Тези импланти на скулите изглеждат абсурдно! Вероятно са едни от най-лошите козметични операции, които съм виждал!'", споделя неин последовател в Instagram.

„Доволна съм, а на стари години ще бъда още по-готина“, контрира такива като него Анастасия.

Предстои да видим как точно ще изглеждат гърдите й след поредната интервенция.