0

Е кипът на Слави Трифонов възпя бившия началник на кабинета „Петков“ Лена Бориславова с кавър на ретро чалгата на Петра „Хищна хиена“, а тя явно ще им отвърне със съд.

Видеото със субтитри беше завъртяно от телевизията на Слави. В него се описват скандалите и кариерното развитие на Бориславова. Мелодията е взета от хитовото за 90-те чалга парче, а в песента Бориславова е описана като "уморена кака Лена, гладна хиена“.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев отговориха на пародийното видео във Фейсбук. „Продължаваме Промяната ще подкрепи всички правни мерки, които Lena Borislavova предприема във връзка с клеветническата кампания срещу нея. Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение“, гласи постът на ПП.

Междувременно и самият Слави Трифонов се включи с коментар във фейсбук: „Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа лидерът на „Има такъв народ“ към видеото.