0

Х акери нанесоха жесток удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро. Недоброжелателите превзеха профила му в Инстаграм, който към момента вече не е наличен и не е ясно дали ще бъде възстановен.

Безкруполната атака започнала след 17 февруари, когато изпълнителят и семейството му празнували рождения ден на сина му Тони. Така кадрите от тържеството на внука на Тони Стораро в момента са налични само във Фейсбук.

Хакерите обаче не се задоволили само с превземането на профила на жертвата си. Явно, докато са имали контрол над него, са публикували от името на Фики стори със снимка на мъжки полов орган, очевидно внушавайки, че певецът е изтипосал в мрежата собственото си достойнство.

Последователите на хитмейкъра били шокирани в неделя, след като докато разглеждат профила му и се радват на снимки от рожденния ден на детето му, на стори се появила скандалната снимка на еректирал пенис, пише lifeonline.bg.

 

Веднага след "теча" се появи информация, че акаунтът на по-големия син на Тони Стораро е бил хакнат от зложелатели, които го изложили като качили нуди снимката. А в крайна сметка кадърът 18+ изчезна с все профила на Фики.

В публикации в медии се изтъква, че все още не е ясно дали натопорченият жезъл е собственост именно на победителя от „Като две капки вода“ или е просто случайна снимка, сложена там с цел да урони престижа на вечно усмихнатият и добродушен изпълнител.

Самият Фики обаче коментира първо пред "Телеграф" ситуацията.

Най-вероятно, заради грозния кадър, който са качили, мрежата е изтрила профила ми

предположи певецът. Ден след рождения ден на малкия Тони, Фики вече нямал достъп до развлекателната платформа. „Профилът ми в Инстаграм е блокиран от петък. В момента работим за възстановяването му. Моята пиарка се свърза лично с Инстаграм. Преди няколко дни казаха, че ще се свържат с нас обратно. Понеже профилът е със синьо тикче, така процедурата става по-лесна. Нямам идея кой го е направил“, разказа Фики. "Това не е първи или последен случай с хаване на профили на звездите. „Преди известно време бяха изтрили профилите в социалните мрежи на мои колеги и приятели. Включително и на баща ми Тони Стораро. Има си хора, които правят тези грозни работи, не знам защо. Надявам се скоро да го оправят“, допълни попфолк изпълнителят.