0

К ръчмар от Пловдив измами бюст номер едно в попфолка.

Участието на Юнона било отменено буквално в последния момент, проплака певицата в Мрежата.

РЕЗЕРВИРАНО: Чалгаджийката с най-големите бомби се сгоди! (СНИМКА)

Интерес

Изпълнителката не сдържа емоциите си, след като ресторант в Пловдив отменил участието й, а тя дори вече била на път.

„Оттук нататък всеки, който е некоректен, ще бъде докладван и разобличаван в интернет“, каза певицата пред последователите си в Тик-Ток.

Тя пусна лайв, в който разказа за случилото се и разочарованието си от поведението на ресторантьорите в България. Тя се възползва от видеото в интернет, за да обясни пред феновете си, че е изключително коректна и винаги изпълнява ангажиментите си, но тук става дума за некоректно поведение от страна на кръчмата.

.

 .

„Понеже знам, че доста хора искаха да дойдат там. Знам за 16 човека и няма как на всеки един поотделно да звънна, за да обясня, че аз не съм причината за това, че няма да пея в Пловдив. Искам да го обясня тук, за да могат да се спрат тези практики“, разказа изпълнителката.

@yunonaofficial

 

♬ original sound - YUNONA

БЮСТОМАНИТЕ ПЛАЧАТ: Фолкаджийката с най-големите бомби се омъжи! (СНИМКИ)

Капаро

Появата на Юнона в социалната мрежа предизвика поредица от коментари, между които се включи и обвиненият от нея за некоректен ресторант. Според коментарите певицата събрала едва 8 човека, нямало никакъв интерес към участието й и това станало причина то да бъде отменено.

Освен това според написаното става ясно, че те са я предупредили ден по-рано, както й че има дадено капаро, което покривало загубите. Хейтъри в мрежата нападнаха Юнона, че тя отдавна не е популярна, а други дори се изненадаха, че е певица.

В крайна сметка Юнона обясни, че това да се спре подобно отношение е важно за всички  нейни колеги и че от началото на годината подобно некоректно отношение получава за втори път. 

*Автор: Василена Игнатова