0

М адона се забърка в пореден скандал, след като този път макар и неволно се изгаври с инвалид. Поп иконата му държа сметка защо си позволява да седи докато тя се вихри на сцената.

МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА: Мадона видяла Бог докато лежала в кома

До неловката ситуация се стигнало по време на концерта й в Лос Анджелис, който е част от турнето "The Celebrations Tour", стана ясно от видео, качено в "Х". На него се вижда как между песните Мадона се обръща към един от почитателите си, събрали се около сцената, и го пита: „Хей, какво правиш седнал там?“. В този момент тълпата започва да вика, реагирайки на отговора на съответния зрител. Когато певицата се приближава до ръба на сцената, за да чуе какво се коментира, установява, че се кара на мъж в инвалидна количка. "О, добре, политически некоректно, съжалявам за това. Радвам се, че сте тук.", отсече тя след като осъзна, че е сгазила лука.

В ПАРИЖ: Мадона сe накичи с БГ бижута! (СНИМКИ)

Независимо че става въпрос за неволна грешка от страна на певицата, почитателите й взривиха мрежата с негативни коментари. Много от хора бяха стъписани от факта, че поп иконата се възмущава от това, че фен седи докато тя се вихри на сцената, когато технически е платил за място. "Има ли значение дали седят, или стоят, те са платили за билета и са отделили време да бъдат там? Това не е ли достатъчно???", заяви потребител на „Х“. "Те са платили за място за сядане!", написа друг. "Добре, не би трябвало да викаш на хората, че седят. Тя не е кралицата на Англия. Някои хора са уморени или са в състояние, при което им се налага да седнат. Искате ли те да напуснат изобщо?", коментира друг.

РИСКОВЕТЕ НА ПРОФЕСИЯТА: Мадона се преби по време на концерт (ВИДЕО)

* Източник: LADbible