0

В интерво за GC Джордж Клуни оплю холивудски режисьор, който бил превърнал живота му в ад. Става въпрос за режисьора на „Тримата крале“ Дейвид О. Ръсел, който „превърнал в ад живота му и на всеки човек от екипа на снимачната площадка“.

В интервюто 63-годишният Клуни казва, че остаряването го е накарало да даде различен приоритет на актьорските си роли, като каза, че сега иска да работи само с „хора, които харесват това, което правят“.

„Колкото по-възрастен ставаш, разпределението на времето е много различно“, споделя пред GC, на чиято корица е заедно с Брад Пит.

Дългогодишната вражда между актьора и режисьора е публично известна от десетилетия. След като се бореше със зъби и нокти, за да спечели водещата роля в черната комедия, връзката с Дейвид О. Ръсел бързо се влошила.

GettyImages

Клуни твърди, че режисьорът, имащ пет номинации за Оскар, е крещял постоянно по хората още от първия ден на снимките на „Тримата крале“. Това според него е най-лошото преживяване в живота му.

Звездата от „Спешно отделение“ и „Бандата на Оушън“ каза, че е написал съобщение до Ръсел, в което му казал да се успокои в името на филма.

GettyImages

Джордж Клуни направи подобни остри изказвания и за филма от 1997 г. „Батман и Робин“, като каза, че „няма достатъчно наркотици в света“, за да го накарат да изиграе героя отново.