0

Ф олкпевицата Ариа накара непознати студенти да се целуват, видя на място екип на „Телеграф“. Това се случи по време на последното й участие в един от хитовите нощни клубове в Студентски град.

Купон

Певицата изкара на сцената 5 момчета и толкова момичета и им спретна игра на шише. „Какви ли не игри съм правила. Уморих се да си въртя главата, пихме и достатъчно шотове, така че сега ще ви припомня една много интересна игра - на шише“, каза певицата от сцената.

Първоначално студентите бяха стъписани, но след това се отпуснаха и първата двойка, на която се падна, започнаха да се целуват на сцената пред погледа на препълненото заведение. „Вие познавате ли се?“ - попита Ариа младежите, които се бяха награбили първи, а след като й казаха „не“, тя заяви: „Страхотен начин да се запознаете“.

Гадже

Много от присъстващите бяха озадачени от случващото се, а бутилката продължаваше да се върти дори когато Ариа продължи да пее. Първоначално тя подведе голяма част от момчетата, обяснявайки, че и тя ще се включи, което, разбира се, не стана. Стана ясно обаче, че изпълнителката наистина се е разделила с футболиста Георги Йомов. „Сама съм, нямам си гадже“, провикна се Ариа от сцената.

Фолкаджийката не за пръв път провокира подобни изяви на сцената по време на нейни участия. Неотдавна разсъблече младеж пред погледа на останалите клиенти на заведението, в което се изявяваше.

@chalgaofficialbg #aria #show ♬ original sound - chalga