0

Д женифър Лопес скастри съпруга си Бен Афлек на наградите "Грами". Без да подозира, че камерите са насочени към нея, кратко видео запечата този момент.  Мнозина веднага си помислиха, че той вероятно е употребил алкохол и тя му се е скарала, но други са убедени, че е трезв от години.

Клиповете, споделени в социалните мрежи, показват момента, в който Джей Ло и Бен водят напрегнат разговор, докато водещият Тревър Ноа снима сегмент от шоуто точно до тях.

Бен е заснет да прошепва нещо в ухото на Дженифър, а тя ядосано и рязко се отдръпва от лицето му. 

Изражението й бързо се променя, след като вижда че телевизионните камери, от предаването на живо, са насочени право към нея, и започва някак пресилено да се смее на шегите на Тревър.

TikTok беше залят с кратки видеа от момента, докато феновете продължават да обсъждат какво точно се е случвало по време на "нажежения момент".

"Дженифър Гарнър у дома сигурно яде пуканки и си мисли: "Момиче, той е твой проблем сега!", написа един последовател, шегувайки се с известната бивша съпруга на Бен.

Коментарите относно предполагаемата кавга са в ярък контраст с обобщението на Дженифър за звездната церемония, споделено в нейните социални медии. В Instagram Джей Ло публикува: "Винаги най-доброто време е това, прекарано с моята любов, моя съпруг". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)