0

М ашин Гън Кели влезе твърде много в образа на този Хелоуин. Гаджето на Меган Фокс и самата тя се облякоха като Томи Лий и Памела Андерсън за голямата нощ на призрачния сезон с реквизит, включващ вещество, изглеждащо като кокаин, което той шмърка от гърдите на надарения секссимвол.

Кели качи снимки на тях двама и кадри на Пам и Томи за сравнение.

Хората в социалните мрежи скочиха на изпълнителя, че агитира за употребата на наркотици.

Двойката беше подложена на критики заради избора си на костюми за Хелоуин, като ги обвиниха, че прославят и романтизират „токсична връзка“.

По-късно двамата показаха още един спорен костюм за Хелоуин и този път обидиха цяла религия.

Двойката публикува снимки на своите тоалети в социалните мрежи, с Кели, облечен в одежди на католически свещеник, докато Фокс реши да избере по-провокативния път, като облече рибарски мрежи, яка, повод за кучета и черно бельо.

Фокс озаглави публикацията: „В неделя вземаме причастие“.

Сякаш религиозната символика не беше достатъчна, тя добави две емотикони, едни ръце за молитва и един комплект броеници.

Множество фенове критикуваха двамата за избора им на тоалети.

Един потребител на социални мрежи каза: „Покайте се. Исус Христос умря за това, което правите в момента. Вие имате деца. Къде е примерът? Уважението? Християнството не е костюм. Това не е религия. Това е връзка с Бог.“

Втори се включи с: „Какво стана с културното присвояване? Защо е погрешно да се обличаш като [местен американец], но е добре да се подиграваш на католическата вяра. Това е абсолютно отвратително и обидно и толкова ми писна от двойния стандарт! "